Raahelainen kiekkojoulu - Vapaa pääsy!
Raahen vapaaehtoiset Ry:n Sari Niemelä kertoi, että Raahessa on lukuisia perheitä, joilla ei ole taloudellisia resursseja tehdä minkäänlaista joulua. Joulupöydässä ei ole kinkkua ja lapsille ei ole vara laittaa lahjoja. Teräs-Kiekon ympärillä pyörii paljon hyväsydämisiä ihmisiä ja siitä se ajatus sitten lähti.

Teräs-Kiekko ja Pyhäjoen Joki-Kiekko pelasivat hyväntekeväisyysottelun 16.9. Tuolla ottelulla kerättiin varoja, Pattijolla rivitalon palossa kotinsa menettäneille perheille.
Myös tuomarit lahjoittivat tuolloin Teräs-Kiekolta saamansa tuomaripalkkion samaan kassaan. Rahaa hyvään tarkoitukseen keräsimme 2361€

17.12. klo 16:00 kerätään kinkkurahaa
Nyt teemme jälleen joulun kunniaksi yhteistyötä Raahen vapaaehtoiset Ry:n kanssa.
Pelaamme vuoden viimeisen sarjapelin 17.12. klo 16:00 Nivala Cowboysia vastaan ja samalla keräämme kinkkurahaa Raahelaisille vähävaraisille perheille.
Joukko Raahelaisia yrityksiä on luvannut maksaa katsojille vapaan sisään pääsyn peliin.
Katsojille on mahdollisuus lahjoittaa normaalisti lipusta maksamansa, tai muun haluamansa summa keräykseen. Keräyksen tuotolla hankimme kinkkuja yllä mainittuun tarkoitukseen. Raahen vapaaehtoiset ry huolehtii siitä, että kinkut löytävät niihin koteihin, joissa tarve on suurin.

Nallekeräys
Kokeillaan samalla myös, että onnistuisiko "suuremmissa ympyröissä" toteutettu nallekeräys, pienemmässä mittakaavassa myös Raahen jäähallissa:
Toisen erän jälkeen, erätauon alussa katsojilla on mahdollisuus heittää jäälle nalleja, jotka lahjoitetaan myös samoihin kohteisiin, Raahen vapaaehtoiset Ry:n toimesta.

Yritys tai yhteisö! 
Mikäli haluatte olla mukana ja tarjota kinkun vähävaraisen raahelaisen perheen joulupöytään, niin laittakaa sähköpostia os. 
myynti (ät) teraskiekko.fi