Teräs-Kiekkolle tyttöjoukkue!

Tyttökiekkoilun startti-ilta Raahen jäähallissa keskiviikkona 24.1. klo 17:45

17:45 -18:30 Kokoontuminen ja info jäätapahtumasta
18:45 - 19:45 Jäät
20:00 - Kahvit ja info jäähallin ”paitsiossa”.

Tapahtumaan ovat tervetulleita, niin tyttökiekkoilijat, kuin matalan kynnyksen naisten joukkueen toiminnasta kiinnostuneetkin.

Tapahtumassa on mukana entisiä Teräs-Kiekon pelaajia: Kärpistä Nelli Salomäki, Kärppien Akatemiasta Jenni
Flinck ja Hermeksestä Henna Pietilä.

Startti-illan jääharjoitukset vetää yksi suomen parhaista juniorivalmentajista, Teräs-Kiekon kehittämispäällikkö Juha Ring. 
Jäälle voit pukea joko kaikki varusteet, tai sitten pelkästään luistimet, kypärän ja mailan. Seuralta tarvittaessa lainamailoja. Osallistujat jaetaan jäällä ryhmiin.

Jäätapahtuman jälkeen Nelli, Jenni ja Henna ovat jäähallin kahviossa vastaamassa heidän tyttökiekkouraansa liittyviin kysymyksiin. Paikalla on myös Teräs-Kiekon toimihenkilöitä kertomassa seuran tyttökiekkoilun tulevaisuudesta. Kahvitarjoilu!

Teräs-Kiekko aloitti syksyllä naisten matalan kynnyksen kiekkotoiminnan ja naisten mukaan tulon myötä myös pienempiä tyttöjä on innostunut jääkiekosta sankoin joukoin. G/F-ikäisiä (-08 ja nuoremmat) tyttöjä on jo joukkueellinen ja mikäli innostuneita tyttökiekkoilijoita löytyy tarpeeksi, niin myös E-tytöille (-06 ja nuoremmat) muodostetaan oma joukkue.

TeKin tyttöjoukkue tulee harjoittelemaan pääsääntöisesti poikien mukana, mutta tytöille järjestetään myös omia treenejä. Joukkue tulee pelaamaan jo tällä kaudella harjoituspelejä. Tyttöjen kausi huipentuu
Mini Aurora Cup:iin Oulun Linnanmaalla 4.-6.5.2018.
Mini Aurora Cup kokoaa yhteen Suomen nuoret tyttökiekkoilijat!
Kausi TeKissä maksaa 50€

Mikäli tyttökiekko tai matalan kynnyksen naisten joukkue kiinnostaa tai heräsi kysymyksiä, niin ota rohkeasti
yhteyttä TeKin tyttökiekkovastaavaan 045 265 0352 / Maija
tai lähetä sähköpostia os. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.